Werkwijze

Kennismaken

Ons contact begint vaak via de mail. Na de kennismaking via de mail plannen we het liefst zo snel mogelijk een afspraak om even kennis te maken en het te hebben over jullie dag en jullie wensen.

Graag denk ik ook actief mee met jullie over de dag en over de foto’s en fotomomenten. Door de jaren heen heb ik honderden huwelijken gezien en ik deel graag mijn ervaringen. Dat wil overigens niet zeggen dat bepalend wil zijn in jullie keuzes! Het enige wat ik probeer is wat extra informatie te geven waardoor jullie de keuze makkelijker kunnen maken.

Na dit gesprek hebben we tot de dag van het huwelijk nog regelmatig contact. Dit om de laatste wijzigingen door te nemen en ik wil jullie graag geruststellen dat jullie je op het gebied van foto’s totaal geen zorgen hoeven te maken.

Op de dag zelf

Het doel is om niet te aanwezig te zijn. Het is altijd balanceren op de dunne lijn van het moment en de herinnering. Ik wil nooit hinderlijk aanwezig zijn. De dag gaat om jullie, niet om mij. Toch lukt het altijd om een intieme reportage neer te zetten. Dat is mijn doel!